Dobrodošli pri SportUSA- specialistih na področju pridobivanja športnih štipendij za mlade talentirane športnike, ki si želijo študirati na eni izmed najboljših ameriških univerz.

Z dolgoletnimi izkušnjami umeščanja študentov na pomembnejše ameriške univerze, nudimo celosten in osebni pristop posameznikom. Ne nudimo pomoči le pri izpolnjevanju prijavnice za vpis na univerzo pač pa vodimo športnika čez celoten postopek, od začetka pa do odhoda na univerzo.

Jessica Weeks – Direktor

Jessica je v tenisu več kot uspešno zastopala zastavo Velike Britanije, kjer je ob osvojitvi številnih državnih naslovov dosegla 1. Mesto na jakostni lestvici ter uspešno nadaljevala v kategoriji TE in ITF. Kariero je ob študiju nadaljevala v 1. NCAA diviziji na univerzi na Long Beachu, Kaliforniji, kjer so z ekipo dosegli končno 18.mesto Ob uspešnih rezultatih med študijem kakor tudi akademskih, je diplomirala iz marketinga in komunikacij. Ob osvojitvi točk na svetovni jakostni lestvici, je po študiju kariero končala zaradi poškodb, sedaj ponosno predstavlja ekipo SPORT USA. Živi v Veliki Britaniji.

Email Jessica

Nastja Glebov – Vodja Rekrutiranja (Slovenia)

Nastja je uspešna bivša teniška igralka, ki se zadnjih osem let profesionalno ukvarja s poučevanjem tenisa.

Z mnogo izkušnjami na področju športa, šolstva ter poznavanja ameriškega šolskega sistema, bo Nastja več kot odlična pomoč na tvoji poti do ustrezne univerze v ZDA.

Gregor Flicko – Direktor (Slovenia)

Po uspešnem združevanju profesionalnega tenisa ter študija, je Gregor svojo pot nadaljeval kot teniški trener številnih uspešnih mladincev in mladink ter nekaterih profesionalnih igralcev.

Gregor vodi trenutno 2 teniška kluba v Sloveniji, je svetovni predavatelj, svetovalec ter menedžer na področju tenisa.